We houden niet alleen van (verre) reizen maken, maar we vinden het ook leuk om van onze eigen stad te genieten. Tot 1 juli wonen we tijdelijk in Antwerpen bij Yust, in afwachting van de oplevering van ons nieuwe appartement in Rotterdam. In dit weekoverzicht van 12 t/m 18 juni laten we je zien welke leuke dingen we deze week in Antwerpen hebben gedaan.

Maandag 12 juni

Vanmiddag een rondje door de wijk gewandeld. We kwamen langs een Mariakapelletje.

Dinsdag 13 juni

Vanmiddag namen we de tram naar Eilandje. We zaten heerlijk op het terras van bar Paniek met uitzicht op het water. Daarna wandelden we wat door Eilandje met de wandelroute van Time to Momo voordat we de tram weer terug namen

station Antwerpen
langs de rivier
uitzicht bij café Paniek
mooie gebouwen
MAS (Museum aan de Stroom)
oude hijskranen
Chinatown
café Paniek
langs de rivier
mooie gebouwen
mooie pakhuizen

woensdag 14 juni

Het was alweer een mooie dag. Ik wandelde naar het Centraal Station waar ik een leuk gesprek voor Ikvindlezenleuk.nl op een terras van Le Pain Quotidien had met schrijver Stefan Boonen en illustrator Melvin over schrijven, illustreren, samenwerken en lezen.

Vanmiddag heerlijk op het dakterras van Yust gelezen en daarna met drankjes en snacks (frietjes en cauliflower wings) van het mooie weer genoten

in de buurt van het station
brug waar de trein overheen rijdt
mooie gebouwen
op het dakterras van Yust
brug waar de trein overheen rijdt
brug waar de trein overheen rijdt
lezen op het dakterras

Donderdag 15 juni

Het was weer een heerlijk warme dag, maar wel met wolken. Vanmiddag zat ik met mijn laptop op het dakterras van Yust.

Aan het einde van de middag wandelden we naar banketbakker Schoenaers om een Too Good to Go-verrassingspakket op te halen. We hebben nu brood, broodjes en zoete broodjes. Heerlijk zo’n verrassing!

Vrijdag 16 juni

We reisden vandaag naar Rotterdam, omdat we ‘s middags een kijkmoment bij ons nieuwe appartement hebben. Wat is het station van Antwerpen toch mooi!

Zaterdag 17 juni

Vanmiddag gewandeld door Zurenborg en op het terras van café Aan het strand van Oostende.

zondag 18 juni

Vandaag deden we het rustig aan. Het weer is minder mooi vandaag. Het is bewolkt, maar wel warm. En het heeft vanochtend geregend. Vanmiddag haalden we een Too Good to Go-verrassingspakket op bij Yust. Best bijzonder om even naar beneden te gaan voor het ophalen van deze bestelling. We hebben nu ontbijtbroodjes, salades, hummus en ham. Daar kunnen we wel een paar dagen van genieten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.