Thuisblijven in Rotterdam 2020 (6 juni)

Zaterdag 6 juni 2020

Het coronavirus waart rond over de wereld. Overal worden maatregelen genomen en er mag steeds minder. Donderdag 12 maart werd bekend dat evenementen met meer dan 100 mensen werden geannuleerd. Hierdoor gingen ook musea dicht. Mensen werd aangeraden om zoveel mogelijk thuis te gaan werken. Het begin van de intelligente lockdown. Wekelijks zal ik foto’s laten zien van onze wandelingen door Rotterdam en andere dingen we nog kunnen doen.

20200523 dagboek

Sinds 1 juni zijn de maatregelen weer versoepeld. De horeca mag weer open. Er mogen maximaal 30 gasten binnen zijn en je moet reserveren. De terrassen mogen ook weer open. Overal moet 1,5 meter afstand gehouden worden. Musea mogen ook weer open. Ook hiervoor geldt dat je moet reserveren. Het leven wordt weer langzaam normaler.

Daarom ga ik stoppen met mijn blogjes over ‘thuisblijven in Rotterdam’. Ik ga weer bloggen over leuke dingen die we doen. Voorlopig zal dat alleen in Rotterdam zijn. We hebben geen auto en het OV mag alleen gebruikt worden voor noodzakelijke reizen. Het zou ook best duur zijn om nu met de trein te reizen, want je kunt geen goedkope dagkaartjes kopen of reizen met samenreiskorting.