Zaterdag 14 oktober 2017 

’s Middags genoten we van een terrasje bij Parqiet en nu hebben we geen zin meer om te koken. We besluiten een hapje te gaan eten bij Café Verhip. Het is best druk vanavond. We komen aan een hoog tafeltje bij het raam. De menukaart wordt elke dag op het krijtbord geschreven. We maken er een foto van zodat we rustig kunnen uitkiezen wat we willen eten.

20171014 Verhip
20171014 Verhip

Ik kies gehaktbrood omwikkeld met spek, piri-pirisaus, huisgemaakte frites en sla. Christof kiest gebraden wildzijnprocureur gestoofd in rode wijn, pomodori en mosterd, met aardappel/kastanjepuree en rozemarijnsaus. We drinken er rode wijn bij. Het smaakt goed!

20171014 Verhip
gehaktbrood
20171014 Verhip
wild zwijn

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.