Woensdag 27 juli t/m zaterdag 30 juli 2011

We logeren een paar dagen bij een ex-collega van Christof en zijn vrouw in de buurt van Sydney. We worden ontzettend vriendelijk ontvangen. We vonden het heerlijk om weer in een gewoon bed te kunnen slapen en op een bank te zitten. Helaas worden we na een paar dagen gevraagd om de volgende dag te vertrekken. We hebben daar nooit een reden voor gekregen. Heel raar!

Maar goed, we zijn een dagje naar Sydney geweest. We zijn met die ex-collega en zijn vrouw naar een wijnboerderij geweest, waar we heerlijke wijn hebben geproefd. En… we hebben onze auto verkocht. Toen we in Brisbane op de camping stonden hebben we een advertentie geplaatst op Craigs List. Daar krijgen we al snel een reactie op van iemand uit Brisbane. We hebben haar de auto laten zien en we hebben afgesproken dat ze de auto een week later in Sydney zou krijgen. Daar werkt ze, dus dat vond ze ook wel erg gemakkelijk. Onze auto gaat gebruikt worden als glazenwasserauto.

20110727 Sydney

20110727 Sydney

20110728 omgeving Sydney

20110730 omgeving Sydney

20110730 omgeving Sydney

 

 

Koop een reisgids
De leukste plek om een reisgids te kopen is in een boekwinkel, maar als je online wilt kopen kun je dat doen via onderstaande link. Hiermee ondersteun je onze website. Voor jou blijft de prijs hetzelfde! Alvast bedankt!- Rough Guide van dit land

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.