TV kijken (7 september 2010)

icoontje huis

Dinsdag 7 september 2010

Sinds ik in Australië ben heb ik geen tv gekeken. We vonden het tot nu toe niet nodig om een televisie te kopen. We dachten dat er maar een paar zenders gratis waren en we hadden het idee dat dat dan te vergelijken zou zijn met Nederland 1, 2 en 3. Niet echt de moeite waard als dat je enige tv is. Digitale betaal-tv is nogal duur: je bent minimaal 42 AUD per maand kwijt.

Maar goed, afgelopen zaterdag hebben we bij een Apple-winkel een apparaatje gekocht (EyeTV) waarmee we televisie kunnen kijken op onze Mac. En het werkt! Behalve de afstandsbediening, dus dat is balen. We hebben zaterdagavond heerlijk naar “Lewis” gekeken en zondagochtend naar Batmantekenfilms tijdens het ontbijt.

Na het ontbijt hebben we alles weer ingepakt en zijn we terug naar de Apple-winkel gegaan. We hebben het apparaat achtergelaten en we worden zo snel mogelijk door ze gebeld.

Het was fijn om weer tv te kunnen kijken!

Dinsdag: vanmiddag ben ik gebeld door de winkel dat de afstandsbediening kapot was en dat deze is vervangen. Later in de middag heb ik het apparaatje weer opgehaald. En nu kan ik tv kijken. Vanavond is er NCIS op, zag ik. Heerlijk!

Het icoontje komt van de website van Flaticon