Terug in San Francisco (13 juni 2001)

Woensdag 13 juniĀ 2001

Vanmorgen hebben we voor de laatste keer ons tentje afgebroken en alles weer ingepakt. We hebben zelfs eerst de hele auto uitgepakt en alles nagekeken en netjes ingepakt. En wonder boven wonder past alles in onze tassen. Dat hadden we niet verwacht.

We zijn vandaag naar San Francisco gereden. De afstand was ongeveer 75 mijl, maar we hebben er erg lang over gedaan, omdat we een weg parallel aan de snelweg hebben genomen omdat ons dat handig leek. Maar het bleek zeer traag te zijn. Uiteindelijk zijn we aangekomen bij ons hotel in de buurt van het vliegveld, Best Western El Rancho Inn. Een best groot complex in missiestijl gebouwd. Het zag er gaaf uit!

Bij het inchecken hebben we alvast voor morgenochtend half 8 een plekje in de shuttlebus gereserveerd. We willen onze auto namelijk vandaag inleveren, zodat we dat alvast gedaan hebben. Dat inleveren ging zeer snel, ware het niet dat we vlakbij het vliegveld tot de conclusie kwamen dat we ons contract op onze kamer hadden laten liggen. Dat hadden we uiteindelijk helemaal niet nodig, want iemand bekeek de meterstanden van de auto, printte dit voor ons uit en het was geregeld. Toen moesten we met een shuttlebus naar een terminal en daar via een courtesy telefoon het hotel bellen om ons hier weer op te laten halen.

Weer bij het hotel hebben we onze reservering voor de shuttlebus een half uur vervroegd, naar 7 uur dus.

Verder hebben we lekker gedoucht, onze fles wijn leeg gedronken en tv gekeken. Rond een uur of 7 zijn we naar het restaurant gelopen om een hapje te eten. Ik koos voor een steak met gorgonzolaravioli en pepersaus en Christof koos een pasta met vis. Het smaakte goed!

Koop een reisgids voor zuidwest-Amerika

Of koop een andere reisgids voor Amerika

Zoek een hotel in San Francisco

Booking.com