Donderdag 7 juni 2001

Bij het opstaan zagen we dat we een lekke en platte band hebben (rechter voorwiel). Zeer vervelend!

Eerst maar eens de kofferbak uitpakken om bij het reservewiel te kunnen komen. Christof heeft zeer handig in een minuut of tien de band verwisseld. De reserveband is een zogenaamd thuisbrengertje (klein wiel), wat betekent dat we hier maar tijdelijk mee mogen rijden en dus op zoek moeten naar een garage of zo.

Daarna de tent afgebroken, alles weer ingepakt en naar het bezoekerscentrum gereden. Het was ongeveer half 9 en er was gelukkig al iemand aanwezig. Maar helaas is er in het park geen telefoon aanwezig. Dan maar richting Palsm Springs rijden en onderweg met Christofs mobiel het verhuurbedrijf te bellen. We kregen aanwijzingen naar een garage in Palm Springs.  Met een maximumsnelheid van 50 mijl zijn we naar Palm Springs gereden en de garage was redelijk snel gevonden. Het telefoontje van het verhuurbedrijf naar de garage was niet helemaal goed gegaan. Het kostte wat moeite om uiteindelijk de band verwisseld te krijgen. Nadat er eindelijk goedkeuring was duurde het bijna een uur voordat we weer op weg konden.

Maar we konden eindelijk op weg naar Los Angeles. Hier hadden we een kamer geboekt via het internet in Best Western Gardena Hotel. We hebben heerlijk gedoucht, want daar waren we inmiddels wel aan toe. ‘s Middags zijn we naar 2 malls gereden en bij 1 ervan hebben we rond een uur of 6 pasta gegeten in het foodcourt. Weer terug in het hotel hebben we verder tv gekeken. Heerlijk relaxt!

Koop een reisgids voor zuidwest-Amerika

Of koop een andere reisgids voor Amerika

Zoek een hotel in Los Angeles

Booking.com

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.