Dinsdag 11 mei 2010

Als eerste zijn we naar Federation Square gegaan om te kijken of we nog nieuwe e-mail hebben. En dat hadden we: leuk om te lezen dat mensen ons blog lezen en daar via de mail op reageren.

Om 11 uur hebben we afgesproken met Bruce, een voormalige collega van Christof, op de hoek van Collins Street en Exhibition Street. Hij weet een leuk koffietentje vlakbij, wat je echt moet weten te vinden. We hebben hier lekker koffie/thee gedronken en informatie uitgewisseld. Was gezellig!

Hierna hebben Christof en ik heerlijk geluncht bij een klein Indiaas restaurantje waar we roti hebben gegeten. Dit is toch anders dan de Surinaamse roti die je in Nederland kunt krijgen. Dit was een soort gevulde pannekoek met lamsgehakt of chicken marsala. Erg lekker!

We zijn met de trein en tram naar de Ikea in de wijk Richmond geweest. De Ikea ziet er net zo uit als andere Ikea’s in Europa. Fijn om in een herkenbare omgeving te zijn. We hebben een bed en bank uitgezocht, maar die gaan we pas morgenavond kopen. We weten namelijk geen maten van ons appartement en die willen we eerst weten om er zeker van te zijn dat de meubels gaan passen. Ons appartement is tenslotte niet zo groot. We nemen alvast een grote blauwe tas vol kleinigheden mee, zoals bekers, glazen, borden, bestek, pannen, theedoeken, pannenlappen, handdoeken, messenblok. Morgen nemen we andere dingen mee. We moeten tenslotte met het openbaar vervoer, dus we kunnen niet zoveel dragen.

20100511 Ikea

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.