Naar Arches National Park (27 mei 2001)

Zondag 27 mei 2001

Vandaag zijn we verder gereden naar Arches National Park. Het was een lange maar gelukkig zeer afwisselende weg. De rotsen zijn hier overal zeer kleurrijk. Rond half 2 stonden we in een file bij Arches. De camping in het park was inmiddels vol, maar we zijn even bij het informatiecentrum geweest. In Moab, ongeveer 5 mijl verder, zijn voldoende campings, dus gaan we daar maar kijken. We zijn uiteindelijk terechtgekomen op een KOA-camping in Moab (een landelijke keten) en die zat al bijna vol. Toch jammer dat die in het park al vol was. Na de tent opgezet te hebben en uitgerust te hebben zijn we naar Moab gereden.

In het Slickrock CafĂ© hebben we onze mail gecheckt. Het eerste mailtje bleek niet verstuurd te zijn omdat het mailadres van Susan niet klopte. Die hebben we dus maar opnieuw verstuurd. En we hebben natuurlijk ook een nieuw mailtje verstuurd. Daarna hebben we via internet kaartjes gekocht voor een baseballwedstrijd op vrijdag 8 juni. LA Dodgers tegen Anaheim Angels. Gaaf! Dat is toch wel echt Amerikaans!

Daarna hebben we hier een hapje gegeten. Christof een chicken sandwich en ik een hamburger met knoflook en blauwe kaas. Smaakte goed! Daarna hebben we nog wat door het stadje geslenterd en bij een supermarkt boodschappen gedaan. We hebben een koelbox gekocht, want ons piepschuimding is lek.

Het is hier trouwens zeer warm en ook ‘s avonds koelt het niet echt af. Wel is het af en toe bewolkt.

Koop een reisgids voor zuidwest-Amerika

Of koop een andere reisgids voor Amerika

Zoek een hotel bij Arches National Park

Booking.com