Internet is op (27 oktober 2010)

icoontje huis

Woensdag 27 oktober 2010

Het nadeel van mobiel internet is dat je een limiet hebt aan de hoeveelheid internetdata die je per maand kunt verbruiken. Toen wij ons abonnement kochten in mei was het hoogste dat Vodafone per maand aanbood 8 GB. En vanmorgen zag ik dat wij daar voor deze maand doorheen zijn. Best balen, want de maand duurt nog 5 dagen.

Vandaar dat ik nu buiten bij de plaatselijke bibliotheek zit. Binnen kan niet, omdat de bieb vandaag gesloten is. Gelukkig schijnt het zonnetje en is het een graad of 17. Redelijk aangenaam, zeker nu ik een plekje in het zonnetje heb en zo verstandig was om mijn zwarte fleecevest aan te trekken.

Okee, het is wel een beetje onhandig om de komende dagen op zoek te moeten naar gratis internettoegang (ik ben tenslotte Nederlander, dus gratis is beter….). Alle bibliotheken in de stad hebben gratis internet. De Starbucks heeft helaas in AustraliĆ« geen gratis internet (in andere landen, zoals Singapore wel). Maar ik zou kunnen gaan lunchen bij McDonalds, want dan heb je ook wifi. Ik zie het wel.

Het betekent dat ik niet zo snel reageer met mailtjes en dat ik niet kan skypen. Vanaf maandag zijn wij weer volledig online!

Het icoontje komt van de website van Flaticon