Naar El Questro (22 juni 2011)

Na de oversteken, hebben we 2 dagen bij El Questro doorgebracht. Bij El Questro moesten we opnieuw de Pentecost River over (op een andere plek). Dit is volgens sommige mensen erg commercieel. Ons viel het enorm mee. Het is inderdaad mogelijk om duizenden dollars uit te geven aan een suite met prachtig uitzicht (2500 AUD per nacht; minimum 3 nachten) maar de camping kost slechts een paar dollar meer dan de overige campings langs de Gibb River Road.

El Questro heeft erg veel te bieden aan bezoekers er zijn vele wandelingen en 4×4 tracks. Daarnaast is er een prima restaurant en een bar met normale stadse prijzen. Hierbij moet je bedenken dat de eerste steden (meer dorpen) op tenminste 100 kilometer afstand zitten en alles dus per vrachtwagen of vliegtuig aangeleverd moet worden.

Woensdag 22 juni 2011

Na aankomst in El Questro hebben we niet veel gedaan. Voornamelijk de was gedaan en de rest van onze reis in Australiƫ gepland. Die avond hebben we heerlijk genoten bij het gezamenlijke kampvuur met een drankje. Er waren veel mensen die met elkaar ervaringen van de Gibb River Road deelden. Het was erg gezellig en het werd dus een stuk later dan verwacht.

20110622 Gibb River Road