Broome (13 t/m 15 juni 2011)

Maandag 13 juni 2011

Na ons verblijf op Dampier Peninsula komen we op maandag weer terug in Broome. We gaan eerst naar de camping om een plaatsje te regelen. We krijgen het plaatsje naast onze vorige plek.

We gaan terug naar het dorp om te lunchen. Dit doen we op hetzelfde terras als vorige week, maar dit keer met wedges met sour cream en sweet chilisaus. Ook lekker! Daarna gaan we op zoek naar een copyshop om de formulieren voor de belasting te kopiëren. Dat kost wel moeite… Maar uiteindelijk plakken we allebei onze blauwe envelop dicht en gooien we deze in de brievenbus, op weg naar Nederland.

 

Dinsdag 14 juni 2011

De komende dag blijven we in Broome, zodat Christof een cursus kan doen. We weten inmiddels dat de Durack River op de Gibb River Road gezakt is naar 45 centimeter en we hebben besloten dat we het gaan proberen. Vandaar dat we een e-boek hebben gekocht over de Gibb River Road. De komende twee dagen kan ik dit boek gaan bestuderen, terwijl Christof zijn cursus afrond.

 

Woensdag 15 juni 2011

Vandaag vond ik het tijd om mijn haar weer te verven. Dat is best een onderneming als je op een camping zit… En we geven een rondleiding door ons verblijf. Hieronder zie je onze keuken en voorraadkast. Dit zit in een la die onder ons bed schuift. Onder het gele deksel zit de kookplaat en onder het zwarte deksel de koelkast.

 

 

[tekst_bol url=”https://partnerprogramma.bol.com/click/click?p=1&t=url&s=43247&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fp%2Frough-guide-australia%2F9200000065139400&name=roughguides-australia”]