Bijna alles voor elkaar (12 t/m 17 mei 2010)

Sinds we de sleutels hebben gekregen van ons appartement zijn we continue in de weer geweest.

Woensdag 12 mei 2010

Woensdagavond zijn we naar de IKEA geweest en hebben we de belangrijkste meubels gekocht (bed, bank, dekbed, e.d.) en veel kleine dingen waarin IKEA zo goed is. Al met al een flinke uitgave.

Donderdag 13 mei 2010

Op donderdagochtend werden de grote spullen geleverd (19 pakketten) en zijn we de rest van de dag bezig geweest met het bekende inbussleuteltje. Voor cynici onder jullie: alle onderdelen waren er en pasten.

20100513 ikea

Vrijdag 14 mei 2010

Op vrijdag hebben we de laatste dingen in elkaar gezet en de buurt verkend. Er zijn 3 redelijk grote supermarkten in de buurt, waaronder een Aldi.

Zaterdag 15 mei 2010

Op zaterdag zijn we naar een shopping mall in Preston geweest. Daar hebben we uitgebreid rond gekeken en prijzen vergeleken voor koelkasten, wasmachines, tv’s e.d. Ook bij de Mac nog even op het internet prijzen vergeleken. Uiteindelijk een koelkast en wasmachine, strijkplank en -ijzer (mam, je kunt langskomen…) besteld bij de Good Guys. Zondagochtend werden deze rond 10:30 uur bezorgd :-).

Maandag 17 mei 2010

Vandaag hebben we, nadat we een mobiele breedbandverbinding hadden geregeld, met een route van de plaatselijke VVV door de steegjes en arcades van het centrum rondgewandeld. Omdat we in een nieuwbouwgebouw wonen zouden de aansluitkosten van een redelijk breedbandabonnement rond de 400 Euro gaan kosten. Daarom hebben we gekozen voor mobiel breedband.