Apeldoorn (3 t/m 9 april 2023)

We houden niet alleen van (verre) reizen maken, maar we vinden het ook leuk om van onze eigen stad te genieten. Tot 1 juni wonen we tijdelijk in Apeldoorn, in afwachting van de oplevering van ons nieuwe appartement in Rotterdam. In dit weekoverzicht van 3 t/m 9 april laten we je zien welke leuke dingen we deze week in Apeldoorn en omgeving hebben gedaan.

Dinsdag 4 april

We wandelden door Apeldoorn met een fijne lentezon. De bomen zijn nog steeds kaal.

Donderdag 6 april

Mathilde was gisteren jarig en daarom haalden we lekkere gebakjes bij banketbakkerij Jolink.

Vrijdag 7 april

Vanmiddag gingen we naar Het Stadscafé voor de vrijmibo. Bij de rode wijn namen we de loaded fries met stoofvlees. Erg lekker.

Zaterdag 8 april

Vandaag waren we naar een vriendin in Enschede. Het was, zoals altijd, erg gezellig. ‘s Avonds bestelden we daar pok√©bowls bij Aloha.

Zondag 9 april

Het is vandaag heerlijk lenteweer en daarom gaan we met bus 108 richting Ede-Wageningen. We stappen uit bij bushalte ‘t Leesten. Vanaf hier is het ongeveer een kwartier lopen naar het bospaviljoen. We kiezen de rode wandeling (5 kilometer) en wandelen over de hei en door het bos. Onderweg komen we een schaapskudde tegen. Na afloop van onze wandeling gaan we wat eten bij het bospaviljoen. We wilden graag buiten zitten, maar het terras zat bomvol. Binnen was wel plek. We namen allebei een tosti: Christof een ham-kaastosti en ik een tosti met mozzarella, tomaat en pesto.

Weer terug in Apeldoorn haalden we bij ijssalon Van Swoll een ijsje. Christof koos kokosijs en yoghurt-amarena-ijs en ik koos advocaatijs. In mijn ijs zat vanwege Pasen zelfs een paasei verstopt.