Maandag 21 mei 2001

Vannacht hebben we heerlijk geslapen in een echt bed in een koele ruimte. Voor het uitchecken hebben we eerst onze spullen naar de auto gebracht. Na het uitchecken zijn we naar Pharaohs Buffet gegaan waar we voor iets minder dan 10 dollar hebben genoten van het ontbijtbuffet: scrambled eggs, bacon, donuts, french toast, pancakes with apple, sinaasappelsap en thee. Na dit heerlijke ontbijt zijn we nog de Las Vegas Boulevard opgelopen om een foto van ons hotel te kunnen maken.

20010521 Las Vegas
Tegen een uur of half 12 reden we weg richting de Grand Canyon, zo’n 200 kilometer. Eigenlijk was de weg erg saai, rotsig zand met lage struiken. We waren dan ook blij toen we aan het einde van de middag Grand Canyon National Park binnenreden. De camping in Grand Canyon Village (met douches) was vol en we moesten nog ongeveer 30 kilometer rijden voor we bij Desert View Campground waren. Zoals bij de meeste campings waar we tot nu toe zijn geweest moest je een envelop pakken, deze invullen, geld er in stoppen en in een bus gooien.

 

 

Koop een reisgids
De leukste plek om een reisgids te kopen is in een boekwinkel, maar als je online wilt kopen kun je dat doen via onderstaande link. Hiermee ondersteun je onze website. Voor jou blijft de prijs hetzelfde! Alvast bedankt!- Rough Guide van dit land

 

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.