Maandag 11 juni 2001

Vanmorgen de tent weer afgebroken om via de weg langs de kust naar Hearst Castle gereden. Dit was circa 60 mijl rijden, dus maar een klein stukje. We hebben kaartjes voor Experience Tour gekocht en zijn toen eerst gaan ontbijten met thee en bagels. Tegen half 11 vertrok onze bus naar Hearst Castle. Ze hebben alleen guided tours en je bent dus met een aardig grote groep. De rondleiding ging via het buitenzwembad, een van de gastenhuizen, de benedenverdieping van het kasteel om te eindigen bij een geweldig mooi betegeld binnenzwembad. Al met al duurde de tour bijna 2 uur.

20010611 Hearst Castle

20010611 Hearst Castle

20010611 Hearst Castle

20010611 Hearst Castle

20010611 Hearst Castle

Daarna zijn we doorgereden richting Santa Cruz waar we een plekje op een camping bij het strand wilden. Helaas was die camping al vol. Op aanwijzing van de Rough Guide zijn we naar Henry Cowell Redwood State Park gereden waar we onder de bomen hebben gestaan. ‘s Avonds hebben we gebarbecued, maar de fles wijn hebben we in de auto laten liggen. Het is op deze camping namelijk verboden om alcohol te drinken of een geopende verpakking hiervan bij je te hebben. Jammer!

 

 

Koop een reisgids
De leukste plek om een reisgids te kopen is in een boekwinkel, maar als je online wilt kopen kun je dat doen via onderstaande link. Hiermee ondersteun je onze website. Voor jou blijft de prijs hetzelfde! Alvast bedankt!- Rough Guide van dit land

 

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.