Vrijdag 8 juni 2001

‘s Ochtends hebben we rustig aan gedaan: tv gekeken en gelezen. Daarna zijn we naar Hollywood gereden en zagen we overal smog hangen. Het ziet er ongezond uit. Vlakbij het Design Center hebben we op een terrasje theegedronken en een quiche gegeten. Dit was een leuke plek om mensen te kijken. Daarna zijn we door West Hollywood gereden en hebben de auto geparkeerd bij Hollywood Boulevard om over de Walk of Fame te wandelen. We hebben over diverse sterren gewandeld: Tom Hanks, Marilyn Monroe, Eddy Murphy, Woody Woodpecker, Danny Kay, Snowwhite.

20010608 los angeles

Onderweg naar een internetcafé kwamen we langs een bioscoop waar ze nu al Atlantis draaien (nieuwe disneyfilm). Voor 22 dollar heb je een VIP-kaartje: gereserveerde plaats, gratis popcorn en frisdrank. Wel gaaf, alleen vervelend dat we hier eigenlijk geen tijd voor hebben, want we gaan vandaag naar de Dodgers en morgen naar Disneyland. Jammer dus!

Bij het internetcafé hebben we onze mail bekeken. We hebben niet veel mailtjes ontvangen, maar we hebben een vierde en laatste mailtje naar familie en vrienden gestuurd. Daarna hebben we toch kaartjes voor de film Atlantis gekocht voor morgenochtend half 10. Daarna gaan we naar Disneyland, want dat is tot middernacht open.

Met de auto hebben we nog door Beverly Hills gereden om daarna naar het stadion van de Dodgers te rijden. Ongeveer een uur voordat de wedstrijd begon waren we in het stadion en dat ondanks een aantal files ondeweg. We hebben hotdogs en drinken gehaald en zijn onze plaatsen gaan zoeken. We zaten in het zonnetje en dat is vervelend kijken, maar we hebben een goed uitzicht over het veld. Voordat de wedstrijd rond 19 uur begon werden diverse mensen in het zonnetje gezet en dat was best grappig. En ook het volkslied moest gezongen worden. Tijdens de wedstrijd liepen er constant mensen over de tribune die eten verkopen. Zeer opvallend dat er op allerlei manieren voor gezorgd wordt dat Amerikanen honger krijgen. Triest eigenlijk!

Het was leuk om een baseball wedstrijd mee te maken, maar het was minder leuk dat er maar 1 punt is gescoord: een homerun voor Anaheim Angels. Beide partijen waren aan elkaar gewaagd en dat maakte de wedstrijd traag om te kijken. Maar het is ook erg leuk om naar het publiek te kijken. Rond half 11 was de wedstrijd afgelopen en hadden de LA Dodgers met 1-0 verloren van de Anaheim Angels. En we waren dus pas laat weer in onze kamer.

20010608 los angeles

 

 

Koop een reisgids
De leukste plek om een reisgids te kopen is in een boekwinkel, maar als je online wilt kopen kun je dat doen via onderstaande link. Hiermee ondersteun je onze website. Voor jou blijft de prijs hetzelfde! Alvast bedankt!- Rough Guide van dit land

 

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.