Dagje Tucson

geplaatst in: Arizona, Verenigde Staten | 0

Zaterdag 2 juni 2001

Vanmorgen zijn we naar Downtown van Tucson gereden om te kijken of er overdag meer te beleven is dan aan het einde van de middag. Gisteren hebben we namelijk nog even door Downtown gereden om te kijken of er ergens wat te eten viel, maar het was overal leeg. We hebben de auto geparkeerd bij het Visitor Information Center. Daar hebben we een informatieblaadje met kaart gekregen nadat we de weg hadden gevraagd naar een internetcafé. We werden in eerste instantie verwezen naar de bibliotheek, maar daar mocht je geen e-mail checken. We hebben wel op websites van een aantal hotelketens gekeken om wat te boeken voor Los Angeles. We hebben uiteindelijk gekozen voor Best Western Gardena Plaza. Drie nachten kost ons ongeveer 150 dollar. Na het internetten hebben we gebruncht met bagels. En die smaakten heerlijk!

Na onze brunch zijn we Congress Street afgelopen naar Hotel Congress waar een internetcafé zou zitten en dat klopte. Het leek op een soort krakersgebouw maar je kon hier zeer relaxt internetten. We hebben onze mail gelezen, mailtjes verstuurd en geboekt bij Best Western. Al met al hebben we hier een uur gezeten en daarna nog wat gedronken: Christof een banaan-aardbeishake en ik een cola.

Na het internetten zijn we naar het andere deel van Saguaro National Park gereden. Hier moesten we wel toegang betalen, maar daar hebben we onze National Park Pass voor. We hebben een mooie route door het park gereden, dit keer met asfalt. De saguaro’s waren hier iets minder mooi dan gisteren, maar het is nog steeds erg vreemd om zoveel cactussen te zien.

20010602 saguaro

20010602 saguaro

20010602 saguaro
onze auto

20010602 saguaro

‘s Avonds wilden we gaan eten in een restaurant uit onze Rough Guide, maar we konden het niet vinden. ‘s Middags waren langs TGI Fridays gereden en daar zijn naar teruggereden. Als voorgerecht hebben we een mix van drie Mexicaanse gerechten besteld en dat smaakte goed. Christof had Jack Daniels garnalen als hoofdgerecht en ik een pasta met kip. Als drankje had ik een aardbeimargarita en die was lekker. Het smaakte ranja-achtig.

 

 

Koop een reisgids

De leukste plek om een reisgids te kopen is in een boekwinkel, maar als je online wilt kopen kun je dat doen via onderstaande link. Wij krijgen dan een percentage van bol.com. Hiermee ondersteun je onze website. Voor jou blijft de prijs hetzelfde! Alvast bedankt!
Rough Guide van dit land

 

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.