Fietsen op de Hoge Veluwe (15 oktober 2022)

Zaterdag 15 oktober

Na een frisse nacht ontbijten we met de deur open in ons Ventje. We hebben lekkere broodjes bij het ontbijt.

Na het ontbijt wandelen we naar Nationaal Park De hoge Veluwe. Ingang Otterlo is 2 km lopen vanaf de camping. In het park hebben we twee witte fietsen uitgekozen en zijn we naar Jachtslot Sint-Hubertus gefietst. Daar begon het te regenen. Bij de theekoepel kochten we thee/koffie en zaten we aan een picknicktafel onder de bomen te wachten tot het minder hard ging regenen.

Toen het wat minder ging regenen zijn we weer verder gegaan. Uiteindelijk bleef het de rest van de middag regenen, soms hard en meestal motregen. Na de thee/koffiepauze fietsten we naar Museonder, een museum over de Veluwe. In het Park Paviljoen, bij het Museonder, hebben we geluncht.

Na de lunch zijn we doorgefietst naar Kröller-Müller Museum. Het was hier gezellig druk. Er zijn veel mooie dingen te zien. We gaan vandaag niet de beeldentuin bekijken, omdat het zo nat is.

Na het Kröller-Müller Museum fietsen we terug naar de Otterlo-ingang. We parkeren onze fietsen en wandelen terug naar de camping. Bij de supermarkt halen we eten voor de rest van het weekend. Morgen zijn hier de winkels dicht. En nu zitten we heerlijk in ons Ventje met wat drinken en de verwarming aan. Heerlijk!