Maandag 2 augustus 2010

Het is alweer een paar maanden geleden, maar ik ben er nog niet aan toegekomen om de laatste foto’s van Eendje te plaatsen. Maar dat wordt hoog tijd, zeker omdat Eendje de naamgever van dit blog is.

Op 2 augustus heb ik Eendje overgedragen aan zijn nieuwe eigenaar. Ik heb begrepen dat Eendje sinds die tijd o.a. een nieuw dak heeft gekregen en nieuwe ruitenwissers. Dat nieuwe dak was heel hard nodig, want er zaten twee scheuren in die langzaam groter werden. Duct tape helpt daar gelukkig erg goed tegen (je kunt de grijze vlekken op het dak zien op onderstaande foto). Teigetje en Pooh blijven bij de auto. Ze hangen al zo lang voor de raampjes naar buiten te kijken.

20100802 afscheid van Eendje
20100802 afscheid van Eendje
20100802 afscheid van Eendje
20100802 afscheid van Eendje

In Melbourne hebben we geen auto, maar soms mis ik Eendje wel. En ze hebben hier in Australië zelfs een 2cv-club en dus ook rondrijdende Eendjes. Helaas nog geen Eend gezien. Wel zie ik regelmatig oude Kevers rijden in de stad. Is ook leuk!


2 reacties

  1. Hi Mathilde and ChristofWelkom in Australia.Ooit heb ik ook mijn geit (eend) verkocht om naar Australie te verhuizen van Belgie.Daar kreeg ik dus wel spijt van, maar gelukkig heb ik er terug een gevonden hier.Ik ben ondertussen de administrator geworden van hebben ook een goeie club in Queensland: welkom!Jan (John)Tip: ga maar eens naar het Belgische cafe on 557 St Kilda Road; groots!

  2. Hallo Jan,

    Leuk dat je ons blog hebt gevonden. Nooit geweten dat een Eend geit heet in Belgie. Grappig!
    We missen ons Eendje best, maar in Melbourne hebben we geen auto nodig.
    We zullen de websites eens bekijken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.