We houden niet alleen van (verre) reizen maken, maar we vinden het ook leuk om van onze eigen stad te genieten. Sinds begin december wonen we tijdelijk in Apeldoorn, omdat ons huis verkocht is maar ons nieuwe appartement nog niet klaar is. In dit weekoverzicht laten we je zien welke leuke dingen we deze week in Apeldoorn en omgeving hebben gedaan.

Maandag 26 december

Het zonnetje schijnt en het was fijn wandelweer. We zijn naar het Zwitsalterein gewandeld. Hier was weinig te zien behalve oude fabrieksgebouwen. Er zit een brouwerij op het terrein maar die was dicht.

Dinsdag 27 december

Vandaag zijn we op zoek gegaan naar grafheuvels in het Spainkbos. Dit is vlakbij de Loolaan, dus op wandelafstand van ons tijdelijke huis.

Zondag 1 januari

Vanmiddag zijn we met de bus (lijn 1 richting Willem III kazerne) naar Berg en Bos gegaan. We zijn uitgestapt bij bushalte Waltersingel. Vanaf hier is het een paar minuten lopen naar de Grimberglaan waar allerlei wandelroutes beginnen. Elke wandeling komt ook langs de wilde zwijnen en de herten. Ze zitten achter een hek, maar worden 1x per dag gevoerd. Vooral de wilde zwijnen (of een deel van hen) blijven dicht bij het hek.

Geef een antwoord

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.