Architectuur & pinguïns

geplaatst in: Australië, Melbourne, Victoria | 0

Woensdag 19 mei 2010

Na het ontbijt een kopje koffie/thee gedronken bij Dr Jekyll en daarna weer een beetje van Melbourne ontdekt. We hebben een (VVV) wandeling gemaakt door de wijk East Melbourne waar allerlei ‘oude’ bouwstijlen te zien zijn. Met oud wordt dan bedoeld tussen de 100 en 150 jaar oude huizen.

Na de wandeling zijn we, via het centrum, terug naar St. Kilda gegaan om langs het strand te wandelen. Ziet er lekker relaxed uit in de herfst al zal het in het voorjaar/de zomer hier wel druk zijn. Bij de St. Kilda pier is een pinguïnkolonie die bij zonsondergang terugkomt (daar hebben we niet op gewacht deze keer). Het zijn kleine pinguïns van rond de 30 centimeter, waarvan we er 2 gezien hebben. Daarna zijn we door de wijk terug naar ons appartement gewandeld.

 

 

Koop een reisgids
De leukste plek om een reisgids te kopen is in een boekwinkel, maar als je online wilt kopen kun je dat doen via onderstaande link. Wij krijgen dan een percentage van bol.com. Hiermee ondersteun je onze website. Voor jou blijft de prijs hetzelfde! Alvast bedankt!

Rough Guide van dit land

 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.