De toeristen

geplaatst in: Australië, Melbourne, Victoria | 0

Zondag 16 mei 2010

Zondag hebben we na de bezorging van de koelkast e.d. geluncht bij Dr Jekyll. De sandwiches waren heerlijk en de espresso was erg goed. Het is een klein cafeetje dat aan de buitenkant niet eens een bord heeft, maar zeker de moeite waard!

Daarna hebben we een echte toeristische attractie gedaan: het sky deck van de Eureka tower. De toren is bijna 300 meter en volgens eigen zeggen “de hoogste woontoren” op het zuidelijk halfrond…

Daarna hebben we een aantal ‘bezienswaardigheden’ uit het kaartendeck “That’s Melbourne in de buurt van Flinders Station bekeken en een stukje langs de Yarra rivier gewandeld om daarna door een park naar het Australia Center for Contemporary Art (ACCA) te gaan. Daar hadden ze een kleine maar leuke moderne kunst tentoonstelling.

 

 

Maandag 17 mei 2010

Vandaag hebben we nadat we een mobiele breedband verbinding hadden geregeld hebben we met een route van de plaatselijke VVV door de steegjes en arcades van het centrum rondgewandeld. Omdat we in een nieuwbouw gebouw wonen zouden de aansluitkosten van een redelijk breedband abonnement rond de 400 Euro gaan kosten. Daarom hebben we gekozen voor mobiel breedband.

 

 

Koop een reisgids
De leukste plek om een reisgids te kopen is in een boekwinkel, maar als je online wilt kopen kun je dat doen via onderstaande link. Wij krijgen dan een percentage van bol.com. Hiermee ondersteun je onze website. Voor jou blijft de prijs hetzelfde! Alvast bedankt!

Rough Guide van dit land

 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.