Batman

geplaatst in: Australië, Melbourne, Verhuizen, Victoria | 2

icoontje verhuiswagenVrijdag 7 mei 2010

Vanochtend hebben we vooral besteed aan het zoeken van informatie en het versturen van e-mails in een internetcafe. Nu hebben we een eerste idee van de mogelijkheden / locaties m.b.t. het huren van woonruimte.

Verder hebben we via een vriend van een Nederlandse collega tijdelijke woonruimte, vanaf volgende week donderdag, gevonden (dank je wel Dennis V.!!). Het is wel een beetje ‘kamperen’ maar prima voor korte tijd en bovendien flexibel. Het is ongeveer 20-25 minuten van het centrum per metro. De metro halte heet “Batman”…

Nadat we de tijdelijke woonruimte hadden geregeld hebben we een aantal appartementen die we morgen kunnen bezichtigen.

Via de e-mail hebben we een afspraak gemaakt met een ex-Accenture collega uit Australie die al lange tijd in Melbourne woont. Christof heeft hem in November 2008 (Londen) cursus heeft gegeven. Van een Accenture collega uit Australie een aantal extra tips m.b.t. woonruimte zoeken. Aangezien referenties van belang zijn voor makelaars in Australie is hij ook bereid om als referent op te treden (thanks Dennis H).

Al met al weer een drukke dag met nieuwe inzichten en goede vooruitgang. Zelfs de lunch is erbij ingeschoten. Dat hebben we gecompenseerd door bij Chocolate Buddha heerlijke ramen te eten onder het genot van een prima glas rode wijn.

 

 

Het icoontje komt van de website van Flaticon

 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

2 Responses

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.