Maandag 5 oktober 2009

Vandaag zijn we vroeg opgestaan. We hebben een Japans ontbijt gegeten op onze kamer. Het smaakte heerlijk. Na het ontbijt zijn we met de metro naar het station gegaan. Het was spitstijd en het was erg druk in de metro. Best lastig met grote rugzakken. Op het station hebben we de trein naar Nagoya genomen.

We overnachten in hotel Daichi en we betalen 18.000 yen voor twee nachten. Dat is met de huidige koers 70 euro per nacht. We proberen telefonisch kaartjes te regelen voor een uitstapje in Inuyama voor later in de week. Kost erg veel moeite, maar het lukt…

We wandelen naar het kasteel van Nagoya, maar we gaan er niet naar binnen. We nemen de metro naar de wijk Sakae. In de Rough Guide wordt een robotmuseum genoemd, maar we kunnen het niet vinden. We gaan naar het Design Museum. Het is maar klein, maar wel leuk om rond te kijken.

‘s Avonds gaan we het uitzicht vanaf de Sky Promenade bekijken. Sky Promenade ligt recht tegenover het station van Nagoya. Hier heb je een openlucht uitzichtpunt op 247 meter hoog. Met geweldig uitzicht over de stad.

 

 

Koop een reisgids
De leukste plek om een reisgids te kopen is in een boekwinkel, maar als je online wilt kopen kun je dat doen via onderstaande link. Hiermee ondersteun je onze website. Voor jou blijft de prijs hetzelfde! Alvast bedankt!- Rough Guide van dit land

 

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.