Zondag 4 oktober 2009

We gaan vandaag naar National Museum of Emerging Science and Innovation (Miraikan). We gaan met de monorail. Vanaf het monorailstation wandelen we richting het museum. Het Miraikan zit in een mooi modern gebouw. Het is een interessant museum en één van de leukste dingen is om Asimo, de robot, te zien. Hij geeft een demonstratie van wat hij kan.

Na ons museumbezoek wandelen we langs het water. We willen geld pinnen, maar dat kost moeite. Er zijn maar een paar banken in Japan die westerse bankkaarten accepteren. Uiteindelijk vinden we een automaat op het station van Tokyo waar we geld kunnen halen. We nemen de metro naar een van de grootste tempels van Tokyo, Meiji Jingu. Deze tempel ligt mooi in het bos. Helaas ging de tempel al vroeg dicht. Meiji Jingu is een Shinto tempel en is gebouwd in 1920. Shinto is een oude Japanse religie.

Bij een deli hebben we eten gehaald (gehaktballetjes, aardappels en spekjes) en dit op onze hotelkamer opgegeten.

 

 

Koop een reisgids
De leukste plek om een reisgids te kopen is in een boekwinkel, maar als je online wilt kopen kun je dat doen via onderstaande link. Hiermee ondersteun je onze website. Voor jou blijft de prijs hetzelfde! Alvast bedankt!- Rough Guide van dit land

 

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.