We houden niet alleen van (verre) reizen maken, maar we vinden het ook leuk om van onze eigen stad te genieten. Tot 1 juni wonen we tijdelijk in Apeldoorn, in afwachting van de oplevering van ons nieuwe appartement in Rotterdam. In dit weekoverzicht van 20 t/m 26 maart laten we je zien welke leuke dingen we deze week in Apeldoorn en omgeving hebben gedaan.

Woensdag 22 maart

We zijn vanmiddag naar de bibliotheek geweest. We hebben een paar reisgidsen geleend over de Baltische staten. Misschien dat we daar dit jaar naar toe willen.

Donderdag 23 maart

We zijn vanmiddag wezen wandelen in Berg en Bos. De zon schijnt en het is fijn wandelweer.

Vrijdag 24 maart

Vandaag wandelden we willekeurig door Apeldoorn. We kwamen langs een tweedehands boekwinkel, De tweede lezer, met een leuk stoepbord. Ik heb op dit moment geen ruimte voor boeken, dus ik ben niet binnen wezen kijken. We kwamen uiteindelijk uit bij Nett en hebben daar wat wijn gedronken. Ondertussen begon het buiten hard te regenen.

Zaterdag 25 maart

Ook vandaag wandelden we heerlijk in het lentezonnetje door Apeldoorn.

Zondag 26 maart

Vanmiddag hadden we vrienden op bezoek. Ons tijdelijke appartementje is erg klein, dus toen het droog werd zijn we wat door Apeldoorn gaan wandelen. Bij Het Stadscafé hebben we wat gedronken. Niet zo lang, want er was een soort muziekfestival en dat klonk niet echt goed.

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.