Op weg naar Spanje – deel 2 (2015) (2015)

geplaatst in: Europa, Frankrijk, Spanje | 0

Zondag 5 juli 2015

Vandaag rijden we vanaf de camping in Frankrijk verder naar Spanje. Het heeft vannacht geonweerd en geregend. Het is daardoor vandaag een stuk frisser dan gisteren, maar het is nog steeds 23 graden (volgens de auto). In Rauzan halen we brood en dan rijden we via een toeristische route door de wijngaarden verder richting Spanje. Later, als we op de snelweg rijden, moeten we tanken. We hebben een tankpas die alleen werkt bij Shell-tankstations. Die blijken er niet zoveel te zijn in Frankrijk. We zien aan de andere kant van de snelweg een Shell. We besluiten de eerstvolgende afslag te nemen en terug te rijden. Dit kost ons uiteindelijk, inclusief de tijd die we daar op de parkeerplaats staan om te lunchen, toch 45 minuten.

20150705 - 1

20150705 - 2

We rijden door de wolken in de Pyreneeën, maar als we in Spanje aankomen is het beter weer. We rijden door naar Burgos. Het is eind van de middag als we ons tentje op camping Fuentes Blancas (website) neerzetten. Het is nog lekker warm, zo’n 35 graden. Het is rustig op de camping…

20150705 - 3

 

 

Koop een reisgids
De leukste plek om een reisgids te kopen is in een boekwinkel, maar als je online wilt kopen kun je dat doen via onderstaande link. Wij krijgen dan een percentage van bol.com. Hiermee ondersteun je onze website. Voor jou blijft de prijs hetzelfde! Alvast bedankt!

Rough Guide van dit land

 

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.