Op naar Schotland

geplaatst in: Europa, Schotland | 0

Zondag 14 juli 1996

Vanmorgen hebben we de laatste spullen in de auto gepakt en om 1 uur zijn we vertrokken richting Rotterdam. Rond 3 waren we bij de boot van Rotterdam naar Hull en konden we aansluiten in de rij. Vanaf half 5 wordt het schip geladen. We hoeven niet lang te wachten, want we staan best vooraan. De auto staat nu op deck 3, op een eerste verdieping. Best grappig om te zien. We gaan op zoek naar onze hut, 3148. De hut is klein met een stapelbed, maar wel knus.

Op het buitendek kijken we hoe het schip nog wordt volgeladen met auto’s. We gaan wat drinken met chips erbij. Speciaal voor het voetbal is er de variant Salt and Lineker 😉

Om 19 uur staan we in de rij voor het restaurant en we mogen vrij snel daarna naar binnen. We krijgen eerst een kopje aspergesoep. Daarna mochten we eten bij het buffet halen. We beginnen met de koude gerechten zoals salades en een soort paté. Daarna kiezen we uit de warme gerechten, en ik heb zin in rijst met twee soorten vlees (1 vlees in ketjapsaus en de ander in kokosroomsaus). Daarna nemen we nog wat kaasjes en we sluiten af met een ananasijsje.

In de taxfreewinkel kopen we een fles port en een fles whisky voor tijdens de vakantie. We drinken nog wat in de bar, voordat we naar bed gaan.


Koop een reisgids
De leukste plek om een reisgids te kopen is in een boekwinkel, maar als je online wilt kopen kun je dat doen via deze link. Wij krijgen dan een percentage van bol.com. Hiermee ondersteun je onze website. Voor jou blijft de prijs hetzelfde! Alvast bedankt!

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.