Inverness: dolfijnen en Picten

geplaatst in: Europa, Schotland | 0

Woensdag 24 juli 1996

We beginnen de dag met ontbijt bij de Burger King in Inverness. Daarna wandelen we naar de haven om een boottochtje te maken. De tocht duurt 1,5 uur en we zien onderweg dolfijnen. Ze springen uit het water en we hopen dat ze ook op onze foto’s te zien zijn.

We gaan met de auto naar Rosemarkie, ten noorden van Inverness. We gaan naar het Groam House Museum, een museum met Pictische stenen. We bekijken een video van een kwartier over de Picten in de omgeving van Rosemarkie. In het museum bekijken we de mooi versierde stenen. De stenen zijn erg indrukwekkend om te zien, zeker omdat ze al 2000 jaar oud zijn. Dit is een klein, maar boeiend museum.

We rijden terug naar Inverness. Bij de McDonalds halen we een milkshake.

Weer terug op de camping genieten we van het weer en een boek. Het is vandaag beter weer dan de afgelopen dagen. De zon schijnt af en toe en het is droog. ‘s Avonds eten we pasta met carbonarasaus, en een frambozentrifle als toetje.

 

 

Koop een reisgids
De leukste plek om een reisgids te kopen is in een boekwinkel, maar als je online wilt kopen kun je dat doen via onderstaande link. Wij krijgen dan een percentage van bol.com. Hiermee ondersteun je onze website. Voor jou blijft de prijs hetzelfde! Alvast bedankt!

Rough Guide van dit land

 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.