Bijna thuis

geplaatst in: Europa, Schotland | 0

Dinsdag 30 juli 1996

We worden om half 7 gewekt met de mededeling dat het ontbijt vanaf nu geserveerd wordt. We staan snel op en gaan richting het ontbijt. Heerlijk om de dag te beginnen met scrambled eggs and bacon.

Om 10 voor 8 mogen we weer naar de auto, maar het duurt nog wel een half uur voordat de eerste auto’s van de boot afrijden. Om kwart voor 9 rijden wij weer in Nederland. Bij de Botlektunnel bij Rotterdam staan we een kwartier helemaal stil vanwege file. Als we thuis zijn pakken we de auto uit en ruimen alles op. Daarna brengen we onze fotorolletjes weg om te laten ontwikkelen. We hebben 4 rolletjes van 36 foto’s en 1 rolletje met panoramafoto’s volgemaakt. Vrijdag zijn de foto’s klaar.

Dit is helaas het einde van een leuke vakantie. In twee weken tijd hebben we ongeveer 3800 kilometer gereden en het was zeer de moeite waard. Schotland blijft een erg mooi land!


Koop een reisgids
De leukste plek om een reisgids te kopen is in een boekwinkel, maar als je online wilt kopen kun je dat doen via deze link. Wij krijgen dan een percentage van bol.com. Hiermee ondersteun je onze website. Voor jou blijft de prijs hetzelfde! Alvast bedankt!

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.