dit blog bevat affiliate links

Woensdag 2 augustus

Het regent licht als we ons hotel, hotel Continental (affiliate link naar Booking.com), uit lopen. We gaan eerst ontbijten bij Notting Hill op Place du Théâtre. Christof neemt een chocoladebroodje en ik neem een muffin. Lekker met een glas sinaasappelsap en een kop koffie en thee.

Na het ontbijt gaan we beginnen aan de Time to momo-wandeling Euralille, Centre & Wazemmes. De zon is gaan schijnen, maar het is waait hard en het is wel fris vandaag. We komen langs muurschilderingen en mooie gebouwen.

Moe van al dat gewandel rusten we een tijdje uit bij Sweet Flamingo. We nemen allebei een pot thee en Christof neemt een stuk cheesecake.

Als we weer uitgerust zijn wandelen we verder naar het Palais des Beaux Arts Lille. Blijkbaar is dit het op-een-na grootste museum van Frankrijk. Het is een fijn museum om rond te wandelen en dat doen we dan ook bijna 2 uur lang. Er is o.a. een tentoonstelling over historische videospelletjes.

Na het museumbezoek besluiten we om de rest van de wandeling morgen te doen. We gaan terug naar het hotel.

Koop een reisgids

Als je via een link hieronder een reisgids (of iets anders koopt), krijgen wij een klein bedrag van bol. Jouw prijs blijft hetzelfde.

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.