Zondag 13 november

Vandaag is alweer onze laatste dag in Parijs. We pakken onze spullen weer in en gaan naar Gare d’Austerlitz. We willen ontbijten bij hetzelfde cafeetje als gisteren. Helaas is het vandaag gesloten. We gaan naar Gare du Nord om onze bagage in een kluis te stoppen en we gaan naar Jardin des Plantes. Hier gaan we op zoek naar een bakker om te kunnen ontbijten. We ontbijten in het park aan de voet van een beeld met een stokbrood brie en een paar chocoladeachtige broodjes. Daarna gaan we naar Muséum national d’histoire naturelle. Een museum vol skeletten en dingen op sterk water. Het is een boeiend museum. Vooral de grote skeletten zijn erg gaaf! Er lopen voornamelijk mensen met kinderen rond.

19941113 Parijs
19941113 Parijs

Na ons museumbezoek wandelen we nog door het park. Onderweg komen we grote plantenkassen tegen waar we even kunnen opwarmen en planten kijken.

Tegen 3 uur zijn we weer bij Gare du Nord. We halen onze bagage op en stappen op de trein naar huis. De trein vertrekt om half 5 en om 9 uur zijn we in Roosendaal. Daar stappen we op de trein naar Nijmegen.

dit blog bevat affiliate links naar bol.com en booking.com

ReizenReizen
 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.