Dag twee in Parijs

geplaatst in: Europa, Frankrijk | 0

Zaterdag 12 november 1994

Vanmorgen zijn we rustig opgestaan. We waren te laat voor het hotelontbijt, dus we gaan bij een cafeetje bij Gare Saint Lazare een broodje brie eten. Met de metro gaan we daarna naar La Défense. We gaan La Grande Arche op, het glazen evenbeeld van de Arc de Triomphe. Boven is een tentoonstelling over Kuifje en Tibet. Leuk om te bekijken. We gaan naar buiten om het uitzicht over Parijs beter te kunnen zien. Het is wel koud buiten. Als we weer beneden zijn wandelen we nog wat door de wijk.

19941112 Parijs
19941112 Parijs

We nemen de metro naar Galerie Lafayette. We wandelen door het hele warenhuis, maar we kopen niets.We nemen de metro naar Gare d’Austerlitz om naar Jardin des Plantes te gaan. We wandelen door het park en eten een wafel. We hebben zere voeten en besluiten naar het hotel te gaan om uit te rusten. ‘s Avonds eten we pizza bij de Pizzahut.


Koop een reisgids
De leukste plek om een reisgids te kopen is in een boekwinkel, maar als je online wilt kopen kun je dat doen via deze link. Wij krijgen dan een percentage van bol.com. Hiermee ondersteun je onze website. Voor jou blijft de prijs hetzelfde! Alvast bedankt!

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.