Mei 1996 (Pinksterweekend)

We waren een weekendje in Londen en we hebben van alles gezien. We gingen naar het Museum of Moving Image (ik lees op wikipedia dat het museum sinds 1999 gesloten is). Het museum geeft informatie over de geschiedenis van de film. Er is veel te zien, onder andere modellen uit films.

1996 Pinksteren
1996 Pinksteren

We bezochten het Sherlock Holmes Museum. Het lijkt alsof Sherlock Holmes en Watson er even niet zijn, maar zo weer thuis kunnen komen. Het is maar een klein museum.

1996 Pinksteren
1996 Pinksteren

We zijn naar de Warner Bros Store geweest. Wat een leuke winkel vol met merchandise van Warner Brothers. De winkel is ook leuk ingericht met onder andere een paar grote beelden van Taz. Deze winkel zat aan Regent Street, maar ik lees op wikipedia dat alle Warner Bros Stores wereldwijd zijn gesloten.

1996 Pinksteren
1996 Pinksteren

Verder hebben we veel rondgewandeld, onder andere langs de Thames gewandeld, en natuurlijk ook boekwinkels bezocht.

1996 Pinksteren
1996 Pinksteren
1996 Pinksteren

Koop een reisgids
De leukste plek om een reisgids te kopen is in een boekwinkel, maar als je online wilt kopen kun je dat doen via deze link. Wij krijgen dan een percentage van bol.com. Hiermee ondersteun je onze website. Voor jou blijft de prijs hetzelfde! Alvast bedankt!

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.