Vrijdag 30 mei 2014

Vandaag zijn we naar het Miniatures Museum of Taiwan geweest. Dit is een museum vol met poppenhuizen en het was verrassend leuk om doorheen te lopen.

taipei 30 mei - 1
roze poppenhuis
taipei 30 mei - 2
Gulliver’s travels
taipei 30 mei - 1 (1)
museum zit in de kelder van een kantoorgebouw

Na het museum hebben we de metro genomen naar de botanische tuin. Het is hier ontzettend groen. Er zijn veel fotograferende mensen en het lijkt alsof ze bepaalde vogels op de foto willen zetten. Er is een hele grote vijver vol met bloeiende lotusbloemen. De lucht wordt steeds donkerder en we besluiten terug te lopen naar de metro.

taipei 30 mei - 2 (1)
is het een robot?
taipei 30 mei - 3
slapende kat
taipei 30 mei - 4
nieuwsgierige eekhoorn
taipei 30 mei - 5
kassen in de botanische tuin
taipei 30 mei - 3 (1)
nog meer groen
taipei 30 mei - 6
vijver met bloeiende lotusbloemen
taipei 30 mei - 7
lotusbloem

We nemen de metro naar de wijk Ximending. We gaan naar de nieuwste X-men film, “X-men: days of future past”. Leuke film! Daarna gaan we eten bij TGI’s Fridays. We wilden voor onze laatste avond in Taiwan graag naar een leuke hotelbar voor een goed glas whisky, maar op internet konden we niets vinden. Bij TGI’s is het happy hour en dat betekent 2 dezelfde cocktails voor de prijs van 1. Christof kiest een whisky-sour en ik een cosmopolitan. Voor eten neemt Christof fajitas en ik de Jack Daniels burger. Smaakt goed!

20140530 - 3
cosmopolitan

 

 

Koop een reisgids
De leukste plek om een reisgids te kopen is in een boekwinkel, maar als je online wilt kopen kun je dat doen via onderstaande link. Hiermee ondersteun je onze website. Voor jou blijft de prijs hetzelfde! Alvast bedankt!- Rough Guide van dit land

 

Bewaren

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.