Naar Tokyo

geplaatst in: Azië, Japan | 0

Donderdag 22 oktober 2009

We zijn vandaag vroeg opgestaan en door de eigenaar met de auto naar het station gebracht. We halen sandwiches op het station om te ontbijten in de trein. We vertrekken om 8.40 uur met de trein naar Utsunamiya. Daar stappen we over op de trein naar Tokyo, waar we tegen 12 uur aankomen. We stoppen onze bagage in een kluisje en doen een nieuwe poging voor National Museum of Modern Art. Gelukkig is het museum vandaag wel open. We bekijken eerst de speciale tentoonstelling en gaan daarna uitgebreid lunchen in het museumrestaurant. Christof kiest steak met mosterdsaus en ik een pot-au-feu met rode wijn. Daarbij krijgen we stokbrood met boter. Als toetje nemen we koffie/thee met taart. Heerlijk! Daarna bekijken we de rest van het museum. In de crafts gallery staan mooie potjes en objecten van keramiek.

20091022 Tokyo
20091022 Tokyo
20091022 Tokyo

Om half 6 nemen we de Narita Express naar het vliegveld. Bij het vliegveld nemen we de gratis shuttle bus naar ons hotel, Holiday Inn Tobu. Voor 1 nacht betalen we 10.600 yen (volgens de huidige wisselkoers 82 euro). We hebben een grote kamer en kijken voor het eerst in tijden weer eens tv. ‘s Avonds eten we in het restaurant van het hotel, waarbij Christof pasta kiest en ik pizza. Na het eten gaan we naar de bar. Met onze ‘gratis drank voucher’ van het hotel nemen we koffie en wijn. Daarna drinken we nog wat whisky. Een mooie afsluiting van deze vakantie!


Koop een reisgids
De leukste plek om een reisgids te kopen is in een boekwinkel, maar als je online wilt kopen kun je dat doen via deze link. Wij krijgen dan een percentage van bol.com. Hiermee ondersteun je onze website. Voor jou blijft de prijs hetzelfde! Alvast bedankt!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.