Zondag 5 juni 2011

Op zondag zijn we naar Dales Gorge geweest. Vanaf de camping is het een paar kilometer lopen. We hebben eerst het uitzicht bewonderd vanaf het uitkijkpunt en zijn toen afgedaald naar de bodem van het ravijn. Hiervoor moesten we een stukje met een ladder naar beneden klimmen. We kwamen bij Circular Pool uit die, zoals de naam zegt, rond is. Hier waren een paar mensen die naar het watervalletje gingen zwemmen. Daarna zijn we door het ravijn gewandeld. Dit was een redelijk avontuurlijke wandeltocht, waarbij we soms vlakbij de rotswand liepen en/of moesten klimmen. Aan het einde kwamen we bij een waterval en een meertje. Ook hier waren mensen aan het zwemmen. We zijn nog een eindje verder gelopen naar Fern Pool waar ook weer mensen aan het zwemmen waren. We kwamen langs bomen met vleermuizen (fruit bats).

De rest van de dag hebben we op de camping zitten lezen met een flynet op. Niet echt fijn om met een heel klein ruitjespatroon te lezen… maar wel zonder last van vliegen.

 

 

Koop een reisgids
De leukste plek om een reisgids te kopen is in een boekwinkel, maar als je online wilt kopen kun je dat doen via onderstaande link. Hiermee ondersteun je onze website. Voor jou blijft de prijs hetzelfde! Alvast bedankt!- Rough Guide van dit land

 

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.