Een paar dagen relaxen (2011)

geplaatst in: Australië, Western Australia | 0

Maandag 9 mei 2011

Vanochtend zijn we naar Albany geweest om de auto definitief op onze naam te laten zetten en de bijbehorende belasting te betalen. Dat hebben we gevierd met koffie/thee en een stukje gebak.

In Torndirrup National Park, aan de kust onder Albany, hebben we geluncht op het strand. Heerlijk in het zonnetje.

 

Daarna zijn we verder gereden in westelijke richting om op een gratis camping aan Cosy Corner Road, bij West Cape Howe, aan te komen. We waren hier vroeg in de middag, maar het stond best vol. Toch hebben we een mooi plekje voor onze Pajero gevonden. Hier gaan we een paar dagen uitrusten met het geluid van de golven op de achtergrond. We hebben de afgelopen weken genoeg in de auto gezeten.

 

Donderdag 12 mei 2011

Inmiddels is het donderdag en morgen, na 4 dagen weinig doen, gaan we weer verder. We hebben boeken gelezen, Japanse puzzels gemaakt, Macchiavelli gespeeld en het reisschema voor de rest van Australië uitgewerkt. Verder hebben we elke dag over het strand gewandeld. Kortom, het lijkt wel een paradijs. Het enige nadeel is dat het hier bewolkt en koud is. Met twee truien aan is het nog steeds niet lekker warm!

 

 

Koop een reisgids
De leukste plek om een reisgids te kopen is in een boekwinkel, maar als je online wilt kopen kun je dat doen via onderstaande link. Wij krijgen dan een percentage van bol.com. Hiermee ondersteun je onze website. Voor jou blijft de prijs hetzelfde! Alvast bedankt!

Rough Guide van dit land

 

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.