‘Klassiekers’

Zaterdag 22 mei 2010

Afgelopen zaterdag hebben we in de Hopetoun Tea Rooms een kopje thee gedronken met een gebakje erbij. Als je het niet beter wist (o.a. door het accent), dan had dit een tea room in Engeland kunnen zijn. Een hip bloemetjes behang, een vitrine vol met taarten, sandwiches op de menu kaart, diverse soorten thee om uit te kiezen, etc. Beide geproefde taarten kunnen we aanraden, namelijk de pecan tart en de lime tart.

Daarna zijn we naar de Royal Botanical Gardens gewandeld. Een heerlijk klassieke aangelegde tuin. Het is allemaal vrij formeel, heeft een flinke vijver e.d. Het was leuk om te zien dat er veel mensen gebruik maken van deze tuin om te picknicken of bij te praten met vrienden. Onderweg daar naartoe zijn we langs de Yarra gelopen. Ook daar waren allerlei groepjes mensen bij elkaar gekomen. Voornamelijk om gezamenlijk te barbecuen.

20100522 Royal Botanic Garden

20100522 Royal Botanic Garden

20100522 Royal Botanic Garden

 

 

Koop een reisgids

De leukste plek om een reisgids te kopen is in een boekwinkel. Als je toch online wilt kopen kun je dat doen via de link naar Bol.com hieronder. Dan krijgen wij daar een percentage van en ondersteun je onze website. Voor jou blijft de prijs hetzelfde! Alvast bedankt!
Bol.com

 

Geef een reactie