Wandelen bij Lake St. Clair – tweede dag

geplaatst in: Australië, Tasmania | 0

Vrijdag 11 maart 2011

Bij het ontbijt werden we muzikaal begeleid door een kookaburra (vogel). We hebben onze auto bij het bezoekerscentrum geparkeerd en zijn met een bootje het meer (Lake St. Clair) opgegaan. Bij Cynthia Bay zijn wij uitgestapt om terug te lopen naar het bezoekerscentrum. Volgens de informatie zou deze wandeling zo’n 3 uur duren, maar wij hebben er meer dan 4 uur overgedaan. Het was een leuke wandeling waarbij we veel paddestoelen hebben gezien. De wandeling was alleen veel te lang voor mij. Ik was kapot toen we eindelijk bij het eindpunt aankwamen. We waren aan het einde van de wandeling dan ook wel toe aan een lekkere pizza voor de lunch!

Om half 3 zijn we vertrokken richting Strahan, aan de westkust van Tasmanië. We waren hier na twee uurtjes rijden. Bij de haven hebben we kaartjes gekocht om morgen een boottocht te doen over de Gordon River. Dit is onderdeel van de Tasmanian Wilderness, een World Heritage Area. Dat gaan we morgen doen!

 

 

Koop een reisgids
De leukste plek om een reisgids te kopen is in een boekwinkel, maar als je online wilt kopen kun je dat doen via onderstaande link. Hiermee ondersteun je onze website. Voor jou blijft de prijs hetzelfde! Alvast bedankt!- Rough Guide van dit land

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.