Wandelen in Hartz Mountains National Park

geplaatst in: Australië, Tasmania | 0

Woensdag 9 maart 2011

Vanuit de camping in New Norfolk via Hobart naar Hartz Mountains National Park gereden. Voorbij Geeveston via een dirt road het park in gereden. Deze weg was 8 kilometer lang en had best veel gaten, maar gelukkig weinig verkeer. In dit park is geen bezoekerscentrum, dus geen stempel voor onze verzameling. Bij Lake Esperance aangekomen hebben we een wandeling van 1,5 uur gedaan. Voor een groot deel over een boardwalk en een klein deel klimmen over steentjes.

Na de wandeling weer terug over de dirt road en naar Tahune Air Walk: een wandeling op 40 meter hoogte langs de hele hoge bomen. Best eng om over heen te lopen…

Via Geeveston naar Port Huon waar we op een goedkope camping kwamen. Het is een picknickplaats aan het water met wc’s waar ‘s avonds twee mensen langskwamen van de plaatselijke botenclub om 8 AUD per camper/caravan te innen.

 

 

Koop een reisgids
De leukste plek om een reisgids te kopen is in een boekwinkel, maar als je online wilt kopen kun je dat doen via onderstaande link. Wij krijgen dan een percentage van bol.com. Hiermee ondersteun je onze website. Voor jou blijft de prijs hetzelfde! Alvast bedankt!

Rough Guide van dit land

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.