Zondag 7 augustus 2011

We zitten nu te wachten op onze vlucht naar Brisbane alvorens we naar Singapore vliegen. De laatste uurtjes in Australië tikken nu hard weg.

De afgelopen 6 maanden waren geweldig. We hebben erg leuke dingen gedaan (zie onze vorige blog posts) en veel leuke mensen ontmoet. Australië is zeker een plek, of beter gezegd een continent, om naartoe te gaan voor een (lange) vakantie en als de gelegenheid zich voordoet komen we weer terug.

Morgen vliegen we vanuit Singapore direct door naar Hong Kong om daar 4 volle dagen rond te kijken. Dit is onder andere om te kijken of dit een goede plek is om (tijdelijk) te wonen omdat er daar misschien mogelijkheden zijn qua werk voor Christof. Het is allemaal nog erg pril dus het kan nog alle kanten op. Ja ook terug naar Nederland.

Na Hong Kong vliegen we door naar Jakarta. Gisteren hebben we ons al voorbereid op Indonesië door Sateh Ayam en Gado Gado voor avondeten te nemen.

20110709 Kakadu
toch echt de leukste dieren in Australië

 

 

Koop een reisgids
De leukste plek om een reisgids te kopen is in een boekwinkel, maar als je online wilt kopen kun je dat doen via onderstaande link. Hiermee ondersteun je onze website. Voor jou blijft de prijs hetzelfde! Alvast bedankt!- Rough Guide van dit land

 

2 reacties

  1. Hoe gaan jullie je de komende tijd verplaatsen? Behalve dan om de zoveel tijd naar een nieuwe bestemming vliegen.

  2. Waarschijnlijk een mix van bus, trein en vliegtuig. Precies weten we het ook niet. Het is allemaal afhankelijk van waar we naartoe gaan.

Geef een antwoord

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.