Maandag 8 november 2010

Vlakbij het Hilton in Sydney zit een Aziatisch restaurant waar we al een paar keer langsgelopen zijn. Vanavond zijn we er gaan eten. Het is koud buiten en op het moment dat wij op weg willen om ergens wat te eten begint het keihard te regenen. Gelukkig is het restaurant waar we heen willen, Chef’s gallery, vlakbij. We moeten even in de rij staan, maar er is plaats. We zitten aan een lange tafel met direct uitzicht op de keuken. Geweldig! Er is iemand bezig om varkentjes te decoreren. We zijn benieuwd wat het is. Verder zien we hoe de noedels vers gemaakt worden.

Het eten is erg lekker! We hebben wat verschillende gerechten besteld, zoals gestoomde deegballetjes met varkensvlees en kool, dumplings met varkensvlees en zelfgemaakte noedels.  En als toetje kiezen we voor de varkentjes. Ze komen op tafel in een bamboemandje en ze zien er ontzettend schattig uit. En ze smaken heerlijk. Het zijn gestoomde deegballetjes gevuld met sesampasta.

Dit restaurant willen we nog wel een keer bezoeken!

20101108 biggetjes

 

 

Koop een reisgids
De leukste plek om een reisgids te kopen is in een boekwinkel, maar als je online wilt kopen kun je dat doen via onderstaande link. Hiermee ondersteun je onze website. Voor jou blijft de prijs hetzelfde! Alvast bedankt!- Rough Guide van dit land

 

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.