Bijna alles voor elkaar

Sinds we de sleutels hebben gekregen van ons appartement zijn we continue in de weer geweest waardoor we gistermiddag pas voor het eerst eens echt tijd hadden om de toerist uit te hangen (daarover later meer).

Woensdag 12 mei 2010

Woensdagavond zijn we naar de IKEA geweest en hebben we de belangrijkste meubels gekocht (bed, bank, dekbed, e.d.) en veel kleine dingen waarin IKEA zo goed is. Al met al een flinke uitgave.

Donderdag 13 mei 2010

Op donderdagochtend werden de grote spullen geleverd (19 pakketten) en zijn we de rest van de dag bezig geweest met het bekende inbussleuteltje. Voor cynici onder jullie: alle onderdelen waren er en pasten.

20100513 ikea

Vrijdag 14 mei 2010

Op vrijdag hebben we de laatste dingen in elkaar gezet en de buurt verkend. Er zijn 3 redelijk grote supermarkten in de buurt, waaronder een Aldi.

Zaterdag 15 mei 2010

Op zaterdag zijn we naar een shopping mall in Preston geweest. Daar hebben we uitgebreid rond gekeken en prijzen vergeleken voor koelkasten, wasmachines, tv’s e.d. Ook bij de Mac nog even op het internet prijzen vergeleken. Uiteindelijk een koelkast en wasmachine, strijkplank en -ijzer (mam, je kunt langskomen…) besteld bij de Good Guys. Zondagochtend werden deze rond 10:30 uur bezorgd :-).


Koop een reisgids
De leukste plek om een reisgids te kopen is in een boekwinkel, maar als je online wilt kopen kun je dat doen via deze link. Wij krijgen dan een percentage van bol.com. Hiermee ondersteun je onze website. Voor jou blijft de prijs hetzelfde! Alvast bedankt!

Koop een reisgids
De leukste plek om een reisgids te kopen is in een boekwinkel, maar als je online wilt kopen kun je dat doen via onderstaande linkjes. Wij krijgen dan een percentage van bol.com. Hiermee ondersteun je onze website. Voor jou blijft de prijs hetzelfde! Alvast bedankt!

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.