Rondleiding

Wij geven jullie, onze lezers, een rondleiding met behulp van foto’s. Dan is het beter te plaatsen hoe wij wonen.
Deze foto is gemaakt aan de overzijde van de straat. Je ziet dat er onderin het gebouw een cafeetje zit (er hangt een fiets aan de gevel). Wij wonen op de derde verdieping bij het linkerbalkon:

Hier gaan we aan de linkerkant van het gebouw naar de voordeur. De deur naar ons deel van het gebouw zit aan de rechterkant, net voorbij de zwarte deur op de foto. De trap rechtdoor gaat naar een ander deel van het gebouw”

Nadat we door een glazen voordeur gaan komen we in dit halletje waar toegang naar de parkeergarage is en de lift en de trap naar boven:

Op de 3e verdieping stappen we uit de lift. Als je naar links gaat kom je op een galerij waar andere appartementen op uitkomen en waar je naar buiten kunt kijken (niet dat het uitzicht interessant is…):

Als je vanuit de lift naar links gaat kom je bij onze voordeur:

We gaan ons appartement binnen. Je komt binnen via een lange gang. Er staat nu 1 Billy boekenkast, maar er moet nog een tweede komen, anders passen de boeken die met de boot onderweg zijn er niet in:

Aan het einde van de gang kom je in de woonkamer. De oranje wand is een schuifdeur waarachter de slaapkamer ligt. De schuifdeur staat op deze foto open

De slaapkamer heeft gelukkig ingebouwde kasten tot aan het plafond

Vanuit het punt waar de gang over gaat in de woonkamer zie je, als je naar links draait, de keuken:

Dit is onze eetkamer. Links zie je nog een stukje van de gang naar de voordeur. Rechts ga je naar de keuken en achter je is de woonkamer:

Het is geen groot appartement, maar het heeft tot nu toe alles wat we nodig hebben. Verder hebben we nog een balkon van ongeveer 1 x 4 meter. Het balkon is op het zuiden waardoor we er geen zon krijgen. De zon draait hier tenslotte de verkeerde kant op 😉

Geef een reactie