De toeristen

Zondag hebben we na de bezorging van de koelkast e.d. geluncht bij Dr Jekyll. De sandwiches waren heerlijk en de espresso was erg goed. Het is een klein cafeetje dat aan de buitenkant niet eens een bord heeft, maar zeker de moeite waard!

Daarna hebben we een echte toeristische attractie gedaan: het sky deck van de Eureka tower. De toren is bijna 300 meter en volgens eigen zeggen “de hoogste woontoren” op het zuidelijk halfrond… we een aantal ‘bezienswaardigheden’ uit het kaartendeck “That’s Melbourne in de buurt van Flinders Station bekeken en een stukje langs de Yarra rivier gewandeld om daarna door een park naar het Australia Center for Contemporary Art (ACCA) te gaan. Daar hadden ze een kleine maar leuke moderne kunst tentoonstelling.

Vandaag hebben we nadat we een mobiele breedband verbinding hadden geregeld hebben we een route van de VVV door de steegjes en arcades van het centrum rondgewandeld. Omdat we in een nieuwbouw gebouw wonen zouden de aansluitkosten van een redelijk breedband abonnement rond de 400 Euro gaan kosten.

Geef een reactie