Magnetic island

een moke (te huur op het eiland)

zwarte kaketoe

Na de grote en heel saaie oversteek van Northern Territoy naar Queensland hadden we wel een rustpauze verdiend. Vier dagen in de auto en slapen op parkeerplaatsen langs de weg is slopend…
 Dus vier dagen naar Magnetic Island, lekker slapen op een echt bed. Onze auto hebben we op de parkeerplaats bij de veerboot geparkeerd en als echte backpackers zijn we de boot op gegaan.
Bij de jeugdherberg hadden we een tweepersoons houten hut gereserveerd. De jeugdherberg heeft ook een opvangcentrum voor dieren, zoals zoetwaterkrokodillen, zoutwaterkrokodillen, hagedissen, kaketoe, koala’s en dergelijke.

De jeugdherberg had ook een bar (met goedkope wijn), een restaurant (met lekkere pizza’s) en vermaak. Het is best grappig om twintigers heel enthousiast te bingo te zien spelen! Zo jaren 80, net als de muziek trouwens.

een hagedis die zijn staart niet kan loslaten

zoutwaterkrokodil, erg gevaarlijk! (5 jaar oud)

Dexter de koala

lorrikeet. Meer dan 100 komen er op het voeren af

een topless huurauto (levensgrote Playmobilauto)

ons hutje

Een gedachte over “Magnetic island

 1. Hoi Mathilde en Christof

  Nog een paar nachtjes en jullie laten australie achter op reis naar indonesie
  als ik goed reken vertrekken jullie op Chrisof's verjaardag, dus kunnnen we weer geen kaartje sturen 🙂
  Het was al weer een tijdje geleden dat ik de site had bekeken, dus vooradf dit mailtje even gedaan. Ik hoop dat je idd van je auto af kunt komen. Wat een verhaal, als zelfs een sloper hem nog niet wilt hebben.
  Voor zover ik nu kan lezen hebben jullie het reisvirus stevig in het bloed zitten. Het is te hopen dat je er nog lang last van mag hebben 🙂
  Wel weer leuk dat jullie weer dit jaar in nederland zijn en we hopen dan jullie in de agenda ook een datum voor de golden deliciousstraat in ruimen.
  Veel plezier en goed reis op het volgend avontuur
  Matt

Geef een reactie